Perfection

Åh jag längtar, längtar, längar.. Gör allt för att bli "ny" åh fyfan RITA ORA

bilder från http://www.nedimnazerali.com/site/

Hot Problems

Dagens låt!
Hot girls we have problems too
We’re just like you, except we’re hot
The world needs to open their eyes
And realize
We’re not perfect
And sometimes we lie
Just kidding

We’re perfect

Some people deserve a high five, in the face, with a chair.

Åh, verkligen inte bra dag idag. Äre lördag? Sjukt sur, pallar inte. Fan vad mycket plugg.. Håller på att kvävas. Idag vaknade jag med en BOK i ansiktet, (typ). Jag är inte bara sur, är faktiskt taggad och liiiite orolig. På tisdag ska jag söka till Ekonomi, hoppas och ber till gud att jag kommer in. Nu ska jag hjälpa pappa att baka tårta och annat gott. MUMS. fast nej jag äter inte sött längre. Jag önskar ibland att jag va liten som syster.. åh.. så glad är hon.
LATER

Beautiful Sinner


13/4

Mycket fin morgon, sol, mat med mammi och syster, lite shopping och nu... plugg....

Hey stranger over there!

I see you in here dancin', your preview is quite romantic

DANCE


11/4

Mycket fin kväll, tack.

Me Libérer

Ni anar inte hur mycket jag längtar till sommaren, det ska bli bäst. Resa, sola, äntligen träffa min soulmate, saknad som attans. Nu tror jag att jag bara skriver utan att tänka, LITE brainstorm. Nu är jag 100% bestämd, nu eller aldrig som sagt. Jag måste ändra mig, verkligen. New me. Sista tiden har jag bara varit nere, inte gjort ett skit. Nu ska jag ta tag i det här, gå dom sista månaderna i skolan, spara lots of money och göra lots of fun. Bara vara mig själv, slappna av, inte tänka för mycket (eller jo). Men börja ta hand om mig själv, vara med dom jag älskar mest, vara singel,  börja ny klass till hösten och göra det jag älskar - dansa. (Det här är med att byta klass, det vill jag inte riktigt, jag älskar min klass, mycket kärlek till er i NA1B.)  HAHA okej, jag känner mig ego, men whatever. Ey guys, skit i det jag skrev typ, it's just for me (motivations- eller heter det ens så)...Okej jag är lite pinsam.
Imorgon kommer mah babe Ellen till moi, saknat henne, sen blire feeest. hihihi
LATER

PINKCAKE

Bakade lite med Carro och Syster. Tänker nog aldrig mer äta tårta igen. LATEr

BIG LOVE

Mamma och syster

Strawberries

Godmorgon, jag har varit väldigt borta (inte bloggat på ett tag). Jo men det är för att min undrebara klasskompis Klara har trixat med min design! Tack Klaris!
Nu sitter jag och äter frukost ska nog iväg till gymmet faktiskt, måste börja träna igen känner jag. Sen blir det lite fysik och matte när jag kommer hem, fast screw it.  Solen skiner allt är toppen, kanske, eller inte.  Btw, har bilder från i fredags lägger upp senare.
LATER

BRB, TAKING MA UNICORN FOR A WALK

Varit ute med syster, fy attans vad det ska blåsa. Är otroligt trött, fast jag har inte gjort nåågonting, bara latat mig. Sitter nu, ser på trassel/spelar POkeMON/fundrerar på om jag ska lägga mig eller inte. Snart är det LOV, fy vad sköönt.
Take care


I’ve been waiting for a long time

Hejsan jag är sämst på att uppdatera! Nu är det Söndag, det är fint väder och plugget bara kallar på mig. Ganska jobbigt. Igår var jag på bio, Hunger Games, eller va det så den hette? Iallafall, väldigt fin. Idag MÅSTE jag gå ut säger vi, ellr jo ska träffa Carro.nu.
Btw, vågar jag köra en frågestund?...
LATER

bloglovin



RSS 2.0