Rain will make the flowers grow

Va på bio med mina två vänner och såg på Les Miserables. Otroligt bra var den, nästan för bra, precis som jag hade tänkt mig. Dock grät jag genom hela filmen. Åh, se den bara, en klassisk roman av Victor Hugo.

Those were yesterday's feelings

Jag har faktiskt tänkt en del ikväll, i några timmar. Fuck this, jag har ingeting att må dåligt över, Jag har en familj som älskar mig, jag har ett tak att vara under och jag har självklart världens bästa vänner som bryr sig om mig. Nu ska jag leva fullt ut, tänka positivt och bara vara mig själv. Jag har också tänkt på "lev varje dag som om det vore din sista" väldigt klokt, många håller nog med, men varför klarar jag inte av att bara leva som om det vore min sista dag? En dag kommer någonting att slockna, någonting dåligt kommer att hända, varje dag - nya bekymmer. Men det är viktigt att vara stark, kunna förlåta och be om förlåtelse, se till att att vara positiv, tänka om och bara göra. Jag vill inte sjunka. 
 
Ny dag!
 

Something's missing

 
Hör av dig.

17/1

Idag, har jag bara levt... haha. usch, torsdagar är verkligen SEGA. Har jobbat, lugnt som vanligt och vi blev klara tidigt vilket är gött. Imorgon ska jag träffa mina underbara vänner och se på Les Miserables. Mysigt.
 
Snart kommer snyggingens "Acoustic" album! WOHO.

I'm supposed to be in love, but I'm numb again

Seriöst, nästan ingenting går rätt för mig. Ingenting. Jag är verkligen inne i en dålig period, trasslat in mig som bara den. Fan, varför hände det nu? Jag har förlorat en underbar person. Lyckat.
 
- Jag vill ha dig mer än någonsin.

Cause even forever, ain't forever

Ibland undrar jag vad JAG håller på med. pas facile.

Ice baby.

Dagarna bara joggar iväg. Igår hade jag det trevligt. skridskor och god middag med fina människor.
så. Bye.

11/1

Vakande en timma försent, tåget var inställt och slutade sent. Kul. Nu känner jag att jag börjar sakta men säkert bli sjuk, så dags för mig att bara somna, Godnatt.

SEA-DEEP

Jag vet inte hur jag ska hinna med allt, vill bara lägga mig, gråta och skrika. Jag tänker antagligen för mycket, jag vill för mycket, har alldeles för höga förväntaningar och ångest. Åh. 
 
 
Sluta tänk, bara gör.

Nemesis

Åh, nu äntligen kan jag blogga. Har faktiskt varit sugen på att blogga, dock har jag inte kunnat göra det eftersom jag inte har haft internet. Dagarna går otroligt fort och det känns som att jag hinner med mycket mer, tummen upp för mig. Skolan idag var faktiskt chill, slutade ganska tidigt, sen va det jobb. HAHA, ne vad lame jag låter. Aja, imorgon, så blir det mycket cardio och plugg! Take Care.

Mother Mary, I swear I wanna change.

Rubriken säger allt. Det är dags för mig att rätta till det jag har trasslat och ta hand om mina nära och kära även mig. Jag måste lära mig att ge, inte alltid ta. Ny början på ett nytt år. 

Disney on Ice

God Jul och Gott nytt år bloggen. Det var otroligt länge sen. Nu tar vi nya steg framåt och börjar om på nytt. Jag är inte hundra procent säker på att jag vill ha kvar  JUST den här bloggen, kanske börjar jag blogga på en annan portal, men det får vi se... Jag lovar att från och med nu ska jag förbättra mig med bloggande och mitt liv. ( Så tänker Alina varje dag).
 

Idag har jag jobbat, mått super illa (fast ändå proppat i mig mat) och varit lat... Morgonen va dock väldigt seg, folket kom aldrig till cafet och det va inte min morgon helt enkelt.KAOS, va det i mitt huvud.  Senare fick man dock finbesök på Cafet, så lite ljus spreds. Nu ska jag äta god mat med fader min. Kram
 
Bilder från i fredag när jag och min syster var på Disney on Ice, otroligt fint och duktiga var de!

bloglovinRSS 2.0