Sweet Nothing.

 

CREATURE

weheartit.com

This is the beginning

Åh dagarna går så otroligt fort, snart jullov! (en månad). Det är galet kallt ute så idag blev det en varm dunjacka, ärligt jag höll på att bli en isbit. Gick upp 05.40, fixade mig och drog till skolan, hade två prov. Tror också att jag börjar bli sjuk! . Gud vilken bullshit jag skriver haha. Iaf nu sitter jag dricker te, tänker alldeles för mycket och pluggar historia. Take Care

Yes, i'm an alien

 
Jag vet inte vad jag håller på med just nu men jag fixar det omgående. Kanske.

2012-11-11

Attans, tiden går så fort, helt gelt. Minns denna dagen som om det var igår! Juops, bilderna är tagna för exakt ett år sen på me and my friend. 

Fluga.


 
Här kommer bilder på min vackra vän, Jessica. Hon har häst-kläder till salu, så om ni är intresserade, skriv till mig eller lägg till henne http://www.facebook.com/jessica.karrberg?fref=ts.
 

Everytime that I say goodbye...

Haft en super jobbig dag, fick igår reda på att min bästa lärare hade gått bort, plötsligt. Känns otroligt hemskt, han hjälpte många ungdomar, han gjorde hela högstadiet och klassen. Man blev inspirerad. Jag finner inga ord. Så idag hade vi ljuständning och minnesstund på min gamla skola. Det var fint, men otroligt sorgligt. 
Här kommer  två mobil bilder från kvällen.
Tyvärr, på bilden kunde jag inte se normal ut.Jag ha va helt dizzy. 
 
Vila i frid, bästa Martin Johansson.

Turn around and say the words - that make us heal

 
Jag försöker.

bloglovin



RSS 2.0