Happy B-day

Åh, jag är sämst på att blogga. Igår fyllde en grym klasskompis år så! GRATTIS NIKLAS!

Åh, vädret är toppen. Älskar sol. Vaknade typ nio, åt jordgubbar, packade väskan, drog till simhallen. DOG.
LATER

Hey, I just met you, and this is crazy!

Yeah, HEJ! Är det vår eller vår?... Vinter. Men ärligt grymt väder ju?! WIHO

My silent undoing

Hej, idag är det söndag och sista dagen på lovet. Känns hemskt, verkligen. Jag har inte bloggat mycket. Just sayin'. Lovet har varit väldigt nice, men samtidigt inte, blev sjuk i onsdags, gick till läkaren på fredag o TJOHEJ till penicillin. Fast jag hann med en del underbara grejer, träffa vänner, äta mig fet på alla hjärtansdag,klappa hästar, gå på bi o, dricka kaffe, Kolla på alla Harry Potter filmerna ,baka cupcakes, läsa bra böcker och spendera tid med min älskade syster. yeah. har otroligt många bilder, men känner att jag lägger upp från biokvällen med Fredrica, måste säga att den kvällen va helt grym så ja. 
hahaha... justin...
LATER

Baby you light up my world like nobody else

Hej, jag ville bara säga, att jag är lycklig, så lycklig. Dagen har varit grym, jag har hunnit med väldigt mycket faktiskt.  Åt god frukost, åkte pulka med min syster idet vackra vädret, (plus grader), bakade goda muffins, köpte en ny TV och dator, gick på yoga, åt godis, kollade på "saknar dig" och grät i en och en halv timma. Idag fyller också en grym vän år, Grattis Jess. Yeah. LATER

Student + Dying= STUDYING


Jag saknar

Jag saknar Frankrike, Paris


Jag tycker om

Latte- STARBUCKS, musik, summer and my friends.

Jag längtar efter:
sommaren, kärlek

Jag blir ledsen över

Vintern

Jag äter helst

Kinder

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning

sommaren

Det finaste jag vet är
min familj, vänner and LOVELOVELOVE

Jag är galet stressad över:


Le plugg9/2

Godmorgon, vaknade av att jag inte kunde andas, så no skola för mig idag. Har precis ätit frukost och funderar på att gå och köpa godis till plugget, är fortfarande inte färdig och idag ska projektarbetet in, och jag tjöötar sönder om det där, men ni anar inte hur mycket jag längtar efter den tiden då jag är färdig. Så idag ger jag plugget en ny chans och skriver färdigt. Take Care,
LATER

I need to escape

Klockan är halv ett och jag kan inte somna. Eller asså jag sitter och tröst äter och stressad som en vandrandepinne, jag ser faktiskt inte ens längre vad jag skriver. Har sjukt ont, ont överallt.. Har fortfarande mycket kvar att skriva, men det jobbigaste just nu är att jag är sjuk. VIRUSVIRUSVIRUS!
LATER
Haha otroligt söt

Last Day

Sjuk. Trött. Mätt. Sur. Stressad. 

Hair Inspiration

OMBRE HAIR INSPIRATIONParfois

Yes ibland kan man faktiskt va trött. Okej, alltid. Men just nu känner jag att jag bara vill lägga mig, har sjukt ont i huvudet och jag är nästa säker på att jag börjar bli sjuk. Heja lovet! Tyvärr, Tyvärr så måste "stackars" Alina plugga. Projekt, projekt, projekt in my mind. Så här bra går det när man skriver projekt i skolan :

6 Februari

Skulle bloggat igår, men hej internet vill du vara min vän? nej.  Så tyvärr gick det inte, så gör det nu! Igår var det en special dag, my mum fyllde år! Mysigt Mysigt va det! JAg och pappa köpte  blommor, tårta och jag ska bjuda henne på Giselle eller hur det nu stavas haha  (ballet). Så det ska bli nice! Yes, vi år jätte god mat och jag trodde att jag skulle spricka, vilket jag typ gjorde. Jaja.. det va allt om det! LATER
Grattis mamma!

Dix Heures Du Matin

Godmorgon vaknade för ungefär en halvtimma, av att min pappa kom in och sa att jag hade försovit mig till skolan. Jag skuttade upp direkt. Känner att jag är väldigt trött för tillfället vet dock inte varför. Kanske för att det är så mörk ute? Skulle ialla fall minst kunna sova två timmar till. Min syster och min pappa hade även fixat frukost till mig, underbara är dom! Idag är schemat fullbokat eller hur man nu säger? nevermind.  GÖTEBORGPLUGGPLUGGPLUGGOCHPLUGG sen avslutar jag kvällen med YOGA. Ibland måste jag säga att jag verkligen ångrar att jag har valt naturvetenskap, när man har stora projekt och andra läxor. just nu ska vi redogöra för ekonomiska, ekologiska och samhälleliga konsekvenser av omvandling från olika energikällor till elenergi. Det låter kul va? nej. Men det bästa med naturvetenskapliga llinjen är att när man har lämnat in sitt arbete, så känner man sig otroligt grym (like a boss) och att naturvetenskap inte är så "svårt och jobbigt".. tills man får ett nytt projekt efter kanske några timmar av lycka och happiness.
Ne nu ska jag ta en varm dusch, sedan gå ut i kalla vädret och ta tåget till Göteborg.
Prendre soin de vous
Alina
Dagens Frukost


' I Follow You '

Godkväll. Min dag har varit väldigt chill (förutom plugget), det ända jag har gjort det är ätit vääldigt mycket och gosat med syster. Nu sitter jag och tittar på melodifestivalen roligt att Ana Gina är med (eller vad hon nu heter). Blev lite shockad att Dead By April skulle vara med, jag har lyssnat väldigt mycket på dom och jag tycker fortfarande att dom är otroligt grymma... Men jag visste INTE att dom va från GÖTEBORG..pinigt. Ja man undrar ju också hur Sean Banan tänkte med låten. Måste också säga att Loreens nummer va väldigt vacker. Så jag är nöjd med sveriges röstning idag. Men nu har mammi kommit med lite gott. Så Vi hörs!
Take Care
Alina

In The Comet

Hejsan, det här är då min nya blogg och designen är bara lånad för tillfället. Den här veckan har jag äntligen fått vårkänslor (när jag sitter inomhus), det  är soligt och otroligt vackert ute, förutom att det är ungefär -10 grader. Igår var kvällen väldigt trevlig och bra, det kändes otroligt härligt att få träffa alla flickorna, det va länge sen. Idag känner jag mig jätte lat, sitter och mumsar i mig min semla och pluggar, (projekt) så idag blir det ingen träning, känner att det är dags att ta det lite lungt äta god mat, sväva och umgås med min kära familj. Ta hand om er.
Baiser
Alina

This Sound Like A Halicopter BRRRrrrrrr...


Välkommen till min nya blogg!


bloglovinRSS 2.0